Vill du lära dig Wrapsa hovar?

Är du intresserad av hov-rehab? Vill du veta hur man snabbare kan hjälpa en häst att få en komfortabel och effektiv övergång från skodd till barfota? Vill du veta hur du kan hjälpa hästar som har negativ hovvinkel och underutvecklade hovstrukturer? Arbetar du med hovar och hästhälsa? Den här kursen kanske då är något för dig!

Viahov arrangerar en kurs hur man “wrapsar” hovar med Perfect Hoof Wear Polywraps och använder deras ortopediska inlägg. Kursen riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper inom hovvård och verkning och i synnerhet för dig som arbetar professionellt med hovar.

Kursen börjar om cirka 3 veckor och det finns f.n endast två platser kvar på kursen! Om du funderar på att anmäla dig, passa på innan de två sista platserna försvinner.

Är du nyfiken på vad detta är, och du vill du läsa mer om Perfect Hoof Wear wrapsen och dess olika användningsområde? Gå då in på www.perfecthoofwear.com och kika på alla bilder, filmer och läs mer om alla fördelar med detta sätt att rehabilitera hovar.Du anmäler dig genom att gå in på hemsidan och köpa biljett. [Du hittar kursen HÄR]

Hoppas vi ses!

Hälsningar Anna på Viahov

KommenteraAvbryt svar