ANNA PÅ VIAHOV – PRISLISTA

Anna på Viahov erbjuder verkning och hovvård för att optimera barfotagång, samt utprovning av moderna hovboots. Hon är utbildad hovformsspecialist med flera olika tilläggsutbildningar inom hovvård och hästhälsa. Arbetsområden: Göteborg(Hisingen) och Marks kommun med omnejd. Reser ev också till andra orter efter överenskommelse.  

Utprovning av hovboots: skrivande stund finns Equine fusion Active Jogging, limskor 24/7 Jogging, Evo Boots och Scoot Boots i arbetsbilen för utprovning.
Evo Boots är en modern sportsko för hästar, med låg vikt, låg profil och anatomiskt korrekt utformad sula som härmar hovmekanismen och sitter därför mycket smidig på hoven. Den kan formanpassas till många olika typer av hovar och är väldigt mångsidig. Kan även broddas för vinterbruk. Skorna formas till din häst så de passar perfekt.
Equine Fusions Joggingskor passar bra som nybörjarskor eller för hästar som har problem med tappskor eller väldigt avvikande hovformer.
Scoot Boots är snygg och sportig sko, som blivit väldigt populär hos många. Den måste passa perfekt på hoven för att verkligen sitta bra och komma till sin rätt, och finns därför i  extremt många olika storlekar. Därför är det bra att få hjälp med en utprovning för att hitta  exakt rätt storlek till hästens hovar.

Arbetsområde: Anna tar emot kunder för bootsutprovning på Hisingen, Göteborg, samt Marks kommun med omnejd. Kan även köra längre rutter efter överenskommelse. Fråga vid intresse. Använd kontaktformuläret nedan

PRISLISTA
Priser verkning och utprovning av boots

Verkning: 700 kr 
Utprovning av boots:
500 kr (300 kr i samband med verkning)
Konsultation: 350kr

Milersättning 35kr /mil  (utgår från Öxabäck, Marks kommun)

Avskoning i samband med verkning (Säg till vid bokning)
+ 200 kr

Priser för nya hovboots
Följer samma prislista som finns på www.viahov.se

Betalning
Kontant, swish
Faktura/delbetalning via Svea Ekonomi kan erbjudas efter godkänd kreditprövning.

BOKNING ELLER FRÅGOR?

Fyll i kontakformuläret och skicka ditt mobilnummer så hör Anna av sig så fort som möjligt

Kommentera Avbryt svar