RECENSERA EN PRODUKT OCH VINN ETT LYXIGT HOVVÅRDS-PAKET!

Vi lottar ut ett väldigt attraktivt hovvårdspaket innehållande populära Red Horse produkter som är jättebra för att vårda hästens hovar nu inför höstens fuktiga väderlek! Jag har valt ut mina bästa favorit-produkter(se innehållet nedan!)

Detta hovvårdspaket kan hjälpa dig att förebygga hovröta och stärka upp hornet! Detta passar speciellt bra för spröda hovar men fungerar självklart på alla hovar. Det som du behöver göra för att delta i denna utlottningen är att lämna en recension på någon produkt som du köpt hos Viahov. Eftersom vi har märkt att kunder vill veta hur ANDRA kunder upplevt produkten så är det viktigt med feedback och vi skulle behöva mera recensioner på produkterna. Därför kör vi nu alltså en utlottning för alla som bidrar med en produkt-recension under de närmsta veckorna! Ni har en hel månad på er att testa produkter och lämna recensioner!

Vi är intresserade av att få recensioner på alla produkter i shopen, både boots och andra hovprodukter så lämna gärna flera stycken om du vill (det ökar chansen att vinna).

Hovvårdspaketet innehåller: (läs mer om produkterna genom att klicka på dem)

  • En Strong Horn Spray (hjälper hornet att bygga styrka. Passar perfekt för spröda hovar)
  • En stor burk med Hydrohoof (balanserar fukten i hoven och hjälper den att skydda från både alltför mycket fukt, och även från uttorkning. Bättre variant av hovfett som vårdar hornet)
  • Sole Cleance Spray (antibakteriell zink-lösning som motverkar svampbakterier i hoven)
  • Artimud stor burk (hovlera med antibakteriella egenskaper och zink som motverkar hovröta, strålröta och svamp i strålfårorna)
  • En Save Edge hovrasp (bra för att hålla efter och sköta hästens hovar mellan hovvårdarens besök. Raspa litegrann varje vecka så får hovarna lite ersättning för “naturligt” slitage)
  • En snygg orange Viahov förvaringspåse ingår (passar perfekt för stallgrejor eller hovboots)

Den 31 september kommer vi att lotta fram en vinnare!

Vi kommer även att lotta ut lite tröstpriser för de som inte blir vinnare. Tröstpriserna kommer att bli annat smått och gott från shopen, som skickas som överraskning 🙂

GÖR SÅHÄR

Betygsätt din produkt med 1-5 stjärnor och skriv ner vad du tycker om produkt(erna). Du är välkommen att skicka en bild på ditt köp tillsammans med din recension 🙂

Recensionerna kan skickas till oss via mail till info@viahov.se eller via kontaktformuläret Vi kommer att gå igenom alla recensioner som kommer in via mail och kontaktformulär fram till den sista september 🙂 Vi kommer att publicera recensionerna på både hemsida och facebooksida tillsammans med ditt namn (säg till om du inte vill ha med ditt efternamn)

Tack ska ni ha, och lycka till!

Hälsningar Anna på Viahov

KommenteraAvbryt svar