Kampanj på Trekking Shoe!

Viahov ska göra plats för nya modeller och håller på att rensa i lagret. Vi boostar därför den senaste modellen från Equine Fusion: joggingskon Trekking Shoe och kör nu en kampanj på Trekking på hela 25% rabatt, resten av maj månad!! Har du gått i tankarna kring att eventuellt införskaffa dig och testa dessa nya snabbtorkande joggingskorna så PASSA PÅ NU när de är så nedsatta i pris!

Vi kommer att sälja ut det kvarvarande lagret vi har på dessa skor och sedan kommer vi ha dem kvar tillgängliga som beställningsvara i butiken. Detta för att göra plats för fler nya modeller i lagret. Vi kommer alltså inte sluta att sälja dem. Men eftersom det är så många nya modeller på ingång just nu så måste vi skära ner lite på vilka skor som vi ska ha hög lagernivå på. Trekking skon har inte blivit lika poppis som Equine Fusions andra modeller (än så länge i allfall) så därför tänker vi minska ner lite på den nu och bara ta hem dem vid beställning. Så just nu kan du köpa kvarvarande Trekking i lager till extremt nedsatt pris.

Rabatten gäller endast Maj månad ut!

Här kan du LÄSA MER OM SAMT beställa dina Trekking Shoes

Här nedan är några videos som visar hur Trekking skon ser ut. Om du kikar i bloggen kan du också hitta fler videos om Trekking skon.

KommenteraAvbryt svar