Testryttare utses till Evo Boots, och massor av andra nyheter!!

Butiken håller på att växa så sömmarna spricker just nu och min inkorg svämmar över av inkomna mail från intresserade testryttare! Ni som väntar på svar, hav tålamod, för det tar just nu lite längre tid än vanligt. Men jag svarar alla i tur och ordning. Jag måste säga att det är jättekul med så stort intresse! ❤️❤️ ❤️ 

Jag har nämligen nyss gått ut på Facebook med en kampanj där jag söker efter Testryttare och nya Återförsäljare till den nya spanska skon Evo Boot Premium som jag tror kommer bli mycket populär här i Sverige. Den är redan mycket populär utomlands. Så populär att även den ridande polisen i Zaragoza, Spanien, har gått över till barfota, och använder EVO BOOTS på sina polishästar! Kolla in det här liksom!

Dessutom har jag tagit in flera andra nya nya produkter i sortimentet sista tiden och det fortsätter att komma mera spännande saker, som jag ännu inte kan avslöja!

Men det jag kan avslöja IDAG är att jag lagt upp mängder med spännande nyheter i butiken som jag länge väntat på och sett fram emot att få erbjuda till försäljning både för kunder och återförsäljare. Nya verktyg, nya boots, både till rehab och till ridning!

Här är några av de senaste nyheterna!
🔥 Easyboot Fury Heart – det senaste från Easycare. En ny hovboot som är ställbar för att kunna växa med hästen i hela trimcykeln! En helt ny sko, som jag än så länge inte hört så mycket om men som verkar väldigt spännande!


🔥 ska inte glömma Scoot Boots! Dessa populära skor som finns i så många olika storlekar har några av de fräckaste färgerna på marknaden. Jag har fyllt på med massor av nya färgglada Pastern Straps och Front Straps i lagret – Du hittar alla tillbehör till Scootsen på hemsidan. Turkos är lätt min favorit!


🔥Äntligen! MINIATYR-hästar och FÖL får en egen sko !
Den absolut MINSTA skon på marknaden, för miniatyrhästar, föl och pyttehovar, har nu också blivit tillgänglig för beställning i shopen! Easyboot Mini finns att förhandsbeställa redan nu. På väg in i lager. 🙂


🔥Har också ett nytt hovverktyg i shopen – Penguin Tool. Det är en ”mini-rasp” och hovkrats i ett! Så liten och smidig och lätt formad att den funkar bättre än en vanlig rasp för att bibehålla hovens naturliga skålform och försiktigt fila ner valkar i sulan och övervuxna traktstöd. Tror den kommer bli en favorit hos många.

🔥 REHABILITERING AV HOVAR
Det har varit mycket snack om patologiska hovar här på mina kanaler senast!Jag är ju väldigt intresserad av rehab och tycker det är kul att Viahov nu tagit in två stycken nya rehabskor från Easycare, som bland annat kan användas vid negativ hovvinkel, fång, hovböld, is-terapi(kylning av hästens ben), och som terapisko när hästen behöver utveckla starkare trakter. Så för de som har hästar med understuckna kollapsade trakter, svaga tunna sulor, och navikulära problem så vill jag starkt rekommendera att ta en titt på nya Easyboot Cloud som är en utpräglad rehabsko för att hjälpa dessa hästar!

🔥 Easyboot Remedy
Den andra rehabskon är en riktig hov-stövel som enbart är till för att kyla ned hoven med is/kallt vatten, alternativt för att göra hovbad. (lämpligt om man t.ex vill dra ut en hovböld)


🔥EVO BOOT PREMIUM!
Sen har vi ju den nya skon Evo Boot Premium som alla vill vara testryttare på nu! Redan nu går det att börja förhandsbeställa nya EVO BOOT PREMIUM för er som vill köpa skon. Lagret inväntar leverans från Spanien inom 1-2 veckor på denna efterlängtade sko som också går att brodda för vinterbruk även i norraste Norrland!
För er som har den gamla versionen av Evo så går det att enkelt uppgradera genom att beställa hem nya reservdelar att montera fast. Det hittar ni bland tillbehören.

Gå gärna in i butiken ock kika på alla nyheter 🙂🔥🔥🔥
Här hittar du alla nykomlingar

Happy Jogging!

Hälsningar Anna på Viahov

3 svar på ”Testryttare utses till Evo Boots, och massor av andra nyheter!!

  1. Hej Jag är nyfiken på rehabboots
    Har en islandshäst som haft fång och har ett bråck på senskidan på vä fram. Har op bort en knöl som bestod av inkapslad ledvätska. Efter så har han lite problem med hö fram tror att han har belastat sig fel pga vä fram.

  2. Pingback: #BarfotaBigBang 🤜💥 – Opals Hovportal

  3. Hej! Vore spännande att få bli test häst 😊på era boots ! Har en Dponny och en travare som rids .
    Hälsningar Eva med Sally’s Time och Buddha 🌟

Kommentera