Fynda boots för halva priset!

Ärlighet varar längst!

Därför totaldumpar jag nu priset på Trekking och rear ut kvarvarande lager till mindre än HALVA PRISET, anledningen kan ni läsa här nedan…. Normalpris: 1195 :- NU ENDAST: 550 :-

Trekking är en suverän sko MEN jag vill vara helt ärlig och tala om att denna modell har haft problem med hållbarheten i vissa skor. Det har nämligen visat sig att kardborrebandet på VISSA skor har hög risk att lossna pga svaga sömmar från fabriken. Har fått fler reklamationer på detta än vad jag tycker är försvarbart. Det går dock enkelt att sy fast hos en skomakare igen så sitter det ordentligt om man skulle råka få en sådan sko.

Equine Fusion känner till problemet och har lovat åtgärda detta i fabriken. Men jag har tagit beslutet att INTE lagerhålla den här modellen igen förrän jag märker att detta problem är helt borta, och jag vill vara tydlig med att problemet finns. Det finns ändå många väldigt nöjda användare till denna sko, och självklart är det inte alla kardborreband som har detta fel utan endast vissa. Equine Fusion säger att denna modell har sålt jättebra med många nöjda kunder världen över.

Jag säljer ut kvarvarande lager till REA-pris och tar bara hem dessa på specialbeställning framöver. Pga att jag lägger dem under utförsäljning nu så kommer jag inte ta emot några fler reklamationer på dessa om de har detta kända felet.

Så passa på att göra ett sommarfynd! Och hjälp mig tömma lagret på dessa 🙂

Du kan läsa mer om deras egenskaper på hemsidan: https://viahov.se/equine…/154-1029-active-joggingshoe.html

Undrar du över vilken storlek din häst behöver? Släng iväg ett mail med hovmått, eller bilder till info@viahov.se så svarar jag så fort jag kan!

Alltid personlig service

Må gott!

Hälsningar Anna på Viahov

KommenteraAvbryt svar