VINNAREN i foto-tävlingen är nu utvald!

Nu har jag äntligen hunnit gå igenom alla tävlingsbidragen med foton på All Terrain med rem, som har skickats in till mig under sommaren och höstkanten, och jag har haft mycket svårt att välja det finaste fotot eftersom jag fått SÅ många fina bilder! Jag vill börja med att säga TUSEN MILJONER TACK till alla er duktiga fotografer som skickat in era jättefina tävlingsbidrag med era hästar i joggingskor! Jag är jätteglad för att ha fått så många fina bilder och tacksam för att jag nu har fyllt på med bra produktbilder för att kunna visa upp All Terrain med rem in action 🙂 Toppen!

Den lyckliga vinnaren, som får ett par HELT NYA All Terrain med rem kostnadsfritt från butiken är Linnéa Eliasson med sin häst Skaffer Bläsa, (en kallblodstravare på 16 år).

Jag måste säga att jag blev HELT FÖRÄLSKAD i denna fina bilden.❤️❤️❤️ Man får en så varm känsla av den! Så fina färger, så fin bakgrund, skärpa och så fint ekipage, samt att skorna verkligen också gjordes rättvisa, och syns tydligt. Detta gjorde att jag ville välja ut detta foto som den vinnande bilden i tävlingen!

Här nedan är några av Linnéas övriga bilder som hon skickade in till tävlingen. Även hennes resterande bilder blev också VÄLDIGT fina!

Här är Linnéas presentation av sig själv och sin häst:

Jag heter Linnéa Eliasson (27 år) och hästen heter Skaffer Bläsa (kallblodstravare, 16 år). Vi använder boots dagligen främst på framhovarna då hon är lite känslig för grus och vi på gott och ont har många långa grusvägar att tillgå. Vi rider i regel alltid ut i skog och mark så en sko som sitter fast på hoven och inte ökar risken för dåligt fäste om det blir blött eller ojämn terräng är ett måste – så vi är överlyckliga över att vi hittat just Equine Fusions All Terrain med rem!
Jag är en typiskt hobbyryttare som gärna provar på allt – hoppar hinder, travar på ojämna skogsstigar, klättrar i sand, skrittar ut i flera timmar, tricktränar, kör hinderbana eller tränar frihetsdressyr på ridbanan. Alltid bettlöst, barfota och ofta barbacka!

TACK Linnéa för de fina bilderna!

Ni andra som skickat in fina foton till tävlingen ska få tröstpriser i form av rabattkuponger och gåvor. Det kommer skickas ut mer info via mail till er om detta. Återigen, tusen tack till er allihop för alla fina bidrag till tävlingen! ❤️

Här är några fler andra fantastiskt fina bilder som jag också fått skickat till mig!

ENJOY!
Hälsningar Anna på Viahov

Kommentera