Snabbare leveranser!

En nyhet som kanske inte är så ny längre, men som jag faktiskt glömt att lägga upp på bloggen, är att Viahov sedan November 2020 är stationerat i Nybro i nya lagerlokaler!

Egentligen är det bara Viahovs lager som är stationerat där. Jag Anna Hane som driver företaget är kvar i Västergötland fortfarande. Men istället för att själv stå på lagret och packa paket varje vecka så har jag nu anlitat ett tredjepartsföretag som sköter detta alla vardagar i veckan och ser till att alla kunder får så snabba leveranser som möjligt!

Det innebär stora skillnader eftersom paketen kommer blixtsnabbt fram till sina ägare nu. Om varan finns i lager så skickas den i regel samma dag eller nästa dag och leveranstiden ligger ofta på bara 1-2 dagar (beroende på vilket postnummer du har. Glesbygden samt Norrland brukar ta lite längre tid.) Det går dessutom bra att välja mellan Postnord Mypack eller DHL Servicepoint numera. Detta är en fördel för alla som bor långt ifrån ett DHL servicepoint och har närmre till ett Postnord ombud och tvärtom.

Allt för att göra mina kunder nöjda!

Jag jobbar och sliter ensam i företaget fortfarande och har haft svårt att få tiden att gå ihop med ett växande antal utleveranser varje dag. Nu har jag äntligen fått lite mer tid över att kunna lägga på kundservice, administration och att uppdatera mina följare med hovvårdstips, filmer, nyheter, tips & trix.

Vill du se till att inte missa viktiga nyheter från Viahov?

Följ bloggen genom att fylla i rutan så kommer du få ett mail när det finns nya inlägg!

Vill du även ta del av Viahovs nyhetsbrev via mail fyll i nedanstående box också (vi skickar ut mail extremt sällan, du behöver inte oroa dig för spam 🙂

Glöm inte att gå in och prenumerera på YouTube-kanalen samt Viahov Facebooksida. Ännu en nyhet är den nystartade Facebookgruppen “Hovvård för hästfolk” som jag skapade just för de människor som är intresserade av att lära sig mer om hästens hovar. Där får ni gärna kika in och ta en titt! Jag kommer självklart att dela mina videos i den nystartade hovvårdsgruppen på Facebook också. Så om ni går med i gruppen “Hovvård för hästfolk” så kommer ni inte att missa dem 🙂

Viahovs YouTube-kanal

Den här bloggen kommer jag att hålla mer uppdaterad nu i fortsättningen också. Så vill ni ta del av de senaste nyheterna – se till att också FÖLJA BLOGGEN genom att skrolla längst ner på sidan och fylla i er mailadress (eller i högerkolumnen, om ni surfar på dator)

Happy Jogging!
Hälsningar Anna på Viahov

KommenteraAvbryt svar