Tråkiga nyheter om Red Horse

Passa på att beställa hem dina Red Horse produkter nu före prishöjningen!

På grund av Brexit så har vi tyvärr fått ökade kostnader i både frakt och tull för att importera de populära Red Horse produkterna från England och måste därför snart höja priset med cirka 10%. Förvarnar redan nu, så att ni som är intresserade av Artimud, Sole Cleance, Strong Horn och de andra populära Red Horse produkterna kan börja bunkra upp redan nu, innan prishöjning! Är det något som du vet att du brukar använda, så rekommenderar jag därför att lägga beställningen nu innan prishöjningen.

Detta kommer ske någon gång inom de närmsta veckorna. Strong Horn har gått åt väldigt mycket nu sista tiden och även Hydro Hoof. (Bra produkter för torra spröda hovar i sommartorkan!) så det är en del stora leveranser på ingång. Hydro Hoof kan även med fördel användas för att mjuka upp hornet inför verkning. (uppskattas grymt mycket av hovvårdaren! Eller för er som verkar själva, prova!)

Strong Horn är en jättebra produkt för att stärka fnasigt sprött horn som lätt flisar sig. Hovlerorna Hoofstuff, Artimud och Field Paste är ett måste i stall-apoteket för att både förebygga och behandla svampangrepp och röta i hoven.

Trist att komma med tråkiga nyheter om prishöjning på dessa omtyckta produkter men tyvärr ett måste för att butiken inte ska gå back på affärerna. Här hittar du alla våra artiklar från Red Horse sortimentet i butiken

Om det är något mer du saknar från Red Horse sortimentet så kan vi ta hem detta också, bara säg till!


Önskar en härlig helg i den varma sommarsolen! 🥰🌻🌞


Hälsningar Anna på Viahov

KommenteraAvbryt svar