TÄVLA & VINN ETT PAR NYA ALL TERRAIN MED REM!

Är du också en nöjd användare av Equine Fusions All Terrain med rem och är sugen på att vinna ett par helt nya skor?

Då kanske vi kan hjälpas åt!

Problemet är att jag saknar bra produktbilder på den här modellen till butiken. Det beror på att Equine Fusion egentligen inte säljer den modellen till något annat land än just Sverige, och de har bara produktbilder på den “gamla” varianten av All Terrain, där framremmen saknas. De har inte fokuserat på att investera så mycket i den här modellen med denna extra framrem, eftersom det ä bara är “lilla” Sverige som köper in detta än så länge. Eftersom det här är min och många andras absoluta favoritsko här i Sverige så vill jag fortsätta kunna lyfta fram den och visa på vilken bredd den har i sin användning. (Obs!! All Terrain med rem förväxlas lätt med All Terrain Ultra, som är en annan joggingsko som också är utrustad med en främre rem. Skillnaden med den skon är ju dock att den har remmar både på framsidan och baksidan och har mjukare tyg. Det är alltså INTE den skon jag önskar bilder på. Är du osäker så kolla bilderna på hemsidan så ser du skillnaden mellan dessa skor)

Jag tänkte därför öppna upp för en tävling där jag lottar ut ett par helt nya All Terrain med rem till den som skickar in DET BÄSTA FOTOT på All Terrain med rem under användning!

Jag efterlyser alltså era bästa bilder med skorna “In Action”, i den miljö där du och din häst befinner er, det kan vara alltifrån träning på ridbanan, eller långritter över fjället eller bara stretchar och gosar i stallet. (behöver alltså inte några proffsiga produktfoton av slaget som ovanför här) Nu på sommaren så har ni alla tänkbara möjligheter att fixa bra bilder i fina miljöer, så gå ut och fota och vara med och tävla vettja!

I det här så ingår naturligtvis att du ger mig tillåtelse att använda dina inskickade bilder för marknadsföring av den här fantastiska skon. Det är lite detta som är syftet med hela tävlingen ju 🙂

De som inte vinner förstapris kommer att belönas med tröstpriser i form av andra presenter, och även rabattkuponger för att handla i butiken, så ni kommer inte att gå lottlösa bara för att ni inte vinner förstapriset med ett par nya boots. Jag är tacksam för alla som skickar in fina bilder såklart!

Avslutar denna tävlingen den sista september, så att ni har gott om tid att fixa fina bilder

Maila in dina bilder till: info@viahov.se i så hög upplösning som möjligt, bifoga dina uppgifter så att vi kan kontakta dig.

Soliga hälsningar !

Från Anna på Viahov

KommenteraAvbryt svar